Projektorlampor

Projektorlampor - Köp ny projektorlampa här


Original och kompatibla alternativ till över 5000 olika projektormodeller.

Hitta er lampa här genom att söka på tillverkare och modell i vår lampkonfigurator. Vi erbjuder upp till fyra olka alternativ när det är dags att byta lampa. Kompletta moduler ( lampa med hållare ) eller lösa lampor för montering. Beställ före 15.30 för utleverans samma dag ( vardagar )

1 Välj tillverkare

2 Välj projektormodell

Originallampor.se - Specialist på projektorlampor


Specialistbutik på nätet

Originallampor.se är en Svensk återförsäljare och specialist inom projektorlampor till digitala projektorer. Med huvudkontor och lager i Uppsala erbjuder vi en snabb och personlig service när ni behöver köpa projektorlampor. Kontakta oss för mer information.

Original & Kompatibla lampor

Vårt sortiment omfattar både original och kompatibla alternativ till er projektor. Vi kan till de allra flesta modeller erbjuda upp till fyra olika varianter när det är dags att byta lampa. Läs mer om våra olika lamptyper här nedan.

Stat,kommun & avtalskund

Skola, stat, kommun och avtalskunder handlar i vår webbutik mot 30 dagars faktura. Kontakta oss idag så hjälper vi er att skapa ett konto. För de verksamheter som har fler projektorer och frekvent köper lampor erbjuder vi anpassade specialpriser.

Volymrabatt

Vi erbjuder givetvis volymrabatter när ni köper fler projektorlampor. Kontakta oss via e-post så ser vi till att ta fram rätt erbjudande åt er.


Våra olika lamptyper


projektorlampa

Originallampa med originalhållare

Tillverkarens originallampa och original i originalförpackning. Detta är versionen som satt i er projektor när den var ny. Det självklara valet för den som önskar komplett original. OEM (Original Equipment Manufacturer)

projektorlampa

Originallampa med hållare

Ett smart alternativ där originallampan från tillverkare som Osram, Philips, Ushio och Phoenix sitter monterad i en identisk kopia av hållaren. Samma kvalitet som komplett original till ett ofta mycket vassare pris.

projektorlampa

Kompatibel lampa med hållare

Ett billigare alternativ där vi erbjuder en kompatibel lampa och hållare med motsvarande effekt och prestanda. Rekommenderad livslängd för denna variant är ca 70 % av originallampans brinntid. Ett bra alternativ för äldre projektorer.

projektorlampa

Lös originallampa

Vi kan till de flesta projektorerna även erbjuda den lösa originallampan från Osram, Philips, Ushio eller Phoenix. Denna monteras i den befintliga hållaren.