Om Originallampor.se

Originallampor.se är en del av Projektorspecialisten i Sverige AB.
Projektorspecialisten i Sverige har sedan 2010 erbjudit helhetslösningar inom ljud och bild. Vi projekterar, installerar och utbildar inom området teknik för presentation och utbildning.
Vårt kontor och lager finns i Uppsala och vi skickar dagligen reservdelar via våra portaler på nätet i Sverige, Finland, Danmark, Norge och England.

Idag omsätter Projektorspecialisten 14 MKR och vi har i organisationen 9 anställda inom ljud och bild. Vi utvecklar kontinuerligt sortimentet för våra nätbutiker samt vår produktportfölj inom installation och service. Vi värdesätter våra kunder och arbetar alltid hårt för att se till att ni som kund både i våra nätbutiker och inom installation ska få den bästa servicen och konkurrenskraftiga priser när ni väljer oss som leverantör.

Vårt sortiment av projektorlampor omfattar alternativ till över 5000 olika digitala projektormodeller.
Vi erbjuder original och högkvalitativa kompatibla lampor till de allra flesta projektorer. Ni kan även köpa lösa lampor för montering i er befintliga hållare hos oss på Originallampor.se.

Handla tryggt hos oss via våra säkra betalsätt. Vi använder DIBS kortbetalning för bank och kreditkort, Klarna Faktura för faktura och delbetalning samt avtalsfaktura 30 dagar för skola, stat, kommun och registrerade avtalskunder.

Givetvis erbjuder vi rabatter vid köp av större kvantiteter. Kontakta vår kundservice så hjälper vi er med detta.

E-post: info@originallampor.se